December 30, 2009

December 26, 2009

Julebørn & børnebørn

Tutta la familia
Miles

and Sophie


December 24, 2009

SUPER KARLA Nr. 3 FÆRDIG/SUPER KARLA NO. 3 DONE-
i sidste øjeblik, nu klar til at blive pakket som julegave.

ready for X-mas wrapping


tæppet var oprindelig ment som en julegave, men jeg syntes de er så lækkert, så jeg beholder det selv og har fundet på noget andet til modtageren !!

December 17, 2009

KARIUS eller BAKTUS??


Nu har jeg også strikket een, i NORO sock yarn


December 14, 2009

Hjeltholt Model


bliver nok kønnere når, det bliver vasket og kommer i facon !!

Lotte's Trekantede blomstersjal


er jeg også kommet godt igang med.. når man nu ikke kan sove, så kan man jo lige så godt strikke, ikk' Vivi?? Det kan man vist godt sige, jeg har gjort, og dette sjal designet af Lotte Wackerhagen, som jeg købte mønster og garn til i Svendborg, er også godt på vej... Hvis man kigger godt efter, kan man se det toner opad, og jeg har en endnu mørkere nuance til det nederste stk. af sjalet, som er startet oppefra

"Anne's" Tørklæde

som jeg blev så forelsket i på Svendborg festivalen, det er hæklet, som Annes, i NORO strømpegarn, som jeg godt nok syntes, var lidt anstrengende at hækle med, det snoede meget og var meget forskelligt i tykkelse. Det passer fint til min sorte frakke. Jeg fik også hæklet 2 stk i Texas og de blev derovre !!

December 11, 2009

FÆRDIGT STRIK


En lille tunika mere i vendestrik til Sophie blev det også til, strikket i lækkert merino fra Handmaiden, jeg kunne ikke få hende i den første , så jeg kunne tage et billede af modellen iført sagen, men her er så den anden strikket færdig efter jeg kom hjem fra Dallas, så den må sendes derover..

Garnindkøb i USA

En gang hundedyrt efektgarn se her: http://www.prismyarn.com/coolstuff.htm indkøbt i Las Vegas blev til dette tørklæde , som jeg så færdigt derovre og bare måtte eje !!- Der er vist omkring 40 forskellige slags garn , bundet sammen, så det var nemt- ingen ender at hæfte