April 6, 2008


Til "Album" og Miss Marble gik det ikke at strikke videre på Karla, så derfor begyndte jeg på en lille kjole/spencer til Sophie. Paillet-garnet købte jeg hos "Butikken på landet" sidste lørdag, da jeg var ude og købe garn til min Super Karla. Butikken var i Roskilde og alle opskrifter og næsten alt garn til SK var revet væk,ikke underligt- for hun havde det skønneste sjal med i blå/turkise farver!! Det var ellers også den eneste butik, der var værd(for mig) at kigge på i Roskilde, der var masser af fine patchworkbutikker, men dem kigger jeg slet ikke på, jeg har rigeligt liggende der skal laves først, og så køber jeg iøvrigt også sagerne med hjem fra USA til en helt anden pris;-)

This will be a cotton summer dress for Sophie

2 comments:

Lea Poulsen said...

Hej Anita.
Held og lykke med bloggen, det kommer ikke alt sammen på en gang. Jeg har gået i skole, i Vejby fra 1970 til 1977 og kommet en hel del i Tisvilde i min ungdom. Den gang skete der noget, kan du tro. Idag er Tisvilde mere en turist by, og det er lidt synd.
Jeg elsker glade farver og derfor synes jeg rigtigt godt om din lille kjole.
Lea Poulsen

Anita Bruno said...

Tak Lea, for hilsenen og ros til den lille kjole Du kan lige tro, jeg ved alt om, hvad der skete i Tisvilde før ;-) vi har haft hus deroppe fra 1955 , så jeg har haft hele min ungdom deroppe.